Els actes amb els quals Godella celebrarà el 9 d’Octubre arrancaran dimecres vinent dia 7, a les 20 h, amb l’estrena de la versió valenciana estesa de la pel·lícula d’animació Bola de Drac Z, la batalla dels déus. Es tracta d’un film el doblatge del qual va produir el passat mes de juliol Alboraia Arte Studio per incloure’l en la versió valenciana del DVD/Blu-Ray.

En coordinació amb la distribuïdora Selecta Vision i l’Ajuntament de Godella, el teatre Capitoli acollirà l’exhibició gratuïta de la pel·lícula. «És un projecte aconseguit en absència de RTVV, sense cap subvenció ni patrocini, nascut de la col·laboració desinteressada de moltes persones i entitats», va comentar César Lechiguero, gerent i director artístic d’Alboraia Arte Studio.

Entre altres col·laboradors, aquesta iniciativa ha comptat amb els seguidors de Bola de Drac i les seues aportacions via crowfunding; les veus del «desaparegut» doblatge en valencià, que s’ha implicat de forma totalment altruista; la propietària dels drets, Selecta Visió, que ha inclòs aquesta versió en valencià al seu Blu-Ray i ha oferit el film per a aquestes exhibicions gratuïtes; l’Ajuntament de Godella, que ha cedit el teatre Capitoli per a l’exhibició, i Alboraia Arte Studio, que ha aportat el seu equip humà i les seues instal·lacions per a la producció del doblatge i la gestió de l’exhibició.

«Poques iniciatives han tingut tant d’èxit en la difusió del valencià com aquella sèrie, –recorda Lechiguero– en temps desèrtics en l’audiovisual valencià, apostem per gestos que renoven energies al paralitzat sector i, en el món cultural en general, amb una il·lusionant producció».

«És una ocasió magnífica de demostrar que ens importa la nostra llengua. Com no anàvem a donar suport a aquesta iniciativa, –va comentar la regidora de Cultura i Festes, Tatiana Prades– i quina millor ocasió per a fer-ho que quan celebrem el Dia dels Valencians».

Poster DBZ_BatallaDioses_baixa