Diputació neteja el Barranc dels Frares

Des del passat 2 d’octubre, l’empresa pública de Diputació, Imelsa, està realitzant les tasques de neteja del Barranc dels Frares de Godella dins del Pla de Neteja i Condicionament de Barrancs de la província de València. «L’objectiu d’aquesta mesura és salvaguardar els nuclis de població de possibles avingudes d’aigua –ha comentat l’alcaldessa, Eva Sanchis– i evitar noves inundacions com les que hem patit aquests dies arrere per no tenir el Pla Director de Pluvials que connecte el barranc amb el col·lector comarcal». Un Pla que, tal com ha recordat Sanchis, «va tornar al primer plànol de les prioritats de la Generalitat després de la reunió mantinguda la passada setmana amb el director general d’Aigües de la Generalitat, Manuel Aldeguer».

L’actuació de les Brigades a Godella, que ja han netejat més del 50% de la zona del barranc, afecta a una superfície aproximada de 44.000 metres, en el Barranc dels Frares, que s’endinsa també en el terme municipal de Rocafort.

D’altra banda, també la base de laminació adjacent al Barranc va ser netejada i esbrossada fa 15 dies, en aquest cas, amb recursos propis municipals.

Arxivat en: Diputació, NotíciesGodella, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *