Font: www.godella.es

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Godella ha anunciat la posada en marxa d’una campanya d’ajudes per al transport que, en aquesta ocasió, assumeix directament, i exclusivament, amb fons propis. Les noves condicions que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana havia establit per a renovar el Conveni que aquests últims anys havia regit les ajudes al transport per a joves «eren inassumibles», segons ha explicat el regidor de Joventut, Joan Cardo, qui ha destacat que «la promoció del transport públic millora la qualitat de vida de la ciutadania i, per això, hem fet un esforç extra per a mantenir aquesta ajuda als nostres joves estudiants, perquè incidim en dos punts fonamentals com són l’educació i la igualtat d’oportunitats, més enllà dels seus recursos econòmics».

Per a accedir a les ajudes és imprescindible presentar la sol·licitud del 19 d’octubre al 13 de novembre. Poden optar-hi els joves d’entre 16 i 25 anys que estiguen empadronats a Godella i cursen estudis fora de la localitat.

La partida destinada per l’Ajuntament és de 7.000 €, que es distribuïran entre les persones sol·licitants en funció de les seues rendes familiars. La quantitat subvencionada haurà de ser justificada amb una factura abans del 30 de juny.