Font: www.godella.es

Des de l’octubre i fins al mes d’agost, Ràdio Godella emetrà a través del 98.0FM i de radiogodella.com un total de 40 programes diferents, una oferta variada i per a tots els gustos. Informació local, entreteniment i tot tipus de propostes culturals, musicals i d’oci componen una programació que a poc a poc ha anat guanyant no només quantitat sinó també qualitat.

De la programació de Ràdio Godella, en destaca, un any més, la rica oferta de continguts musicals especialitzats. Des del rock clàssic fins a l’escena independent, passant pel soul, el folk i la música tradicional, el rap i fins i tot el flamenc.

Tampoc faltaran els programes esportius, els programes culturals, el món del setè art i propostes molt originals.

En definitiva, una programació plural, diversa i heterogènia feta amb la màxima il·lusió de l’equip de professionals i la llarga nòmina de col·laboradors que conformen Ràdio Godella.

La graella completa i les fitxes tècniques de cada programa es poden consultar a la pàgina web de l’emissora (www.radiogodella.com), des d’on també es pot accedir a l’emissió en línia i escoltar o descarregar els programes de les últimes setmanes. L’àmplia oferta de continguts es completa amb la presència a les xarxes socials, a través de Twitter, @radiogodella i Facebook; Ràdio Godella 98.0 FM.