QUICO FERNÀNDEZ i EVA SANCHIS ES REUNEIXEN AMB LA DIRECTORA GENERAL DE TRANSPARÈNCIA i PARTICIPACIÓ, AITANA MAS i AMB LA DIRECTORA GENERAL DE FUNCIÓ PÚBLICA, EVA COSCOLLA.

 

El vicepresident juntament amb la vicesecretària general de l’ens aprofundeixen en les relacions de la FVMP amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació i amb la Consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.

El vicepresident de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Quico Fernàndez (alcalde de Sagunt) i la vicesecretària general del mateix ens, Eva Sanchis (alcaldessa de Godella), s’han reunit amb la Directora General de Transparència i Participació de la Generalitat Valenciana, Aitana Mas i amb la Directora General de Funció Pública, Eva Coscolla.

La FVMP ha encetat una nova etapa des de les darreres eleccions municipals de maig amb la intenció de sumar interessos i voluntats entre les diferents entitats valencianes amb l’objectiu de coordinar propostes i accions per a ser efectius en els serveis que s’ofereixen en l’àmbit municipal.

Durant les reunions s’han abordat diferents temes importants relatius a la coordinació de les tasques de formació de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies amb la resta d’entitats públiques valencianes. Els representants de la FMVP s’han compromés junt amb aquests departaments del govern valencià a cercar fórmules de col•laboració òptimes per a millorar els serveis que arriben des de les institucions supramunicipals als ens locals.

Coordinació i eficiència municipal
Amb la Directora General de Transparència i participació, Aitana Mas, s’ha valorat molt positivament l’aposta del govern valencià en el camp de la transparència i com portar aquest àmbit a les entitats locals. Un dels objectius de la relació entre la conselleria i la FVMP serà ajudar a tots els ajuntaments del territori valencià a complir els requisits de transparència pels que ha apostat el nou govern valencià i plasmats recentment en la llei autonòmica que va entrar en vigor el passat 9 d’octubre.

Per la seua banda, la Directora General de Funció Pública, Eva Coscollà també s’ha compromés a coordinar i millorar els cursos de formació que presten els Ajuntaments al seu cos funcionarial.