El BIM de desembre, el triptic i el calendari ja a les cases

L’últim Bim de 2015 recopila la informació de l’últim trimestre i dedica especial atenció al centenari de l’Escorxador Municipal, a les mesures i els tràmits iniciats per a solucionar els problemes causats per les pluges torrencials, el programa XarxaLlibres i les setmanes Contra la Violència de Gènere i de les Persones Majors, entre altres temes. A més, es dedica el reportatge central a l’Associació de Comerciants de Godella i s’anuncia una de les iniciatives més cridaneres dels pròxims dies com és la celebració del Cap d’Any amb un espectacle humorístic, que serà a càrrec d’Eugeni Alemany.

Tots aquests documents (Bim, calendari i tríptic), estan disponibles per a descarregar-los en la part inferior d’aquesta pàgina.

bim

calendari

triptic gener febrer

Arxivat en: BIM, InfoGodella, NotíciesGodella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *