És Godella realment bressol d’artistes o és un fals axioma de l’imaginari popular? A aquesta pregunta ha tractat de respondre la Regidoria de Cultura amb el documental «Camí vell», que s’estrenarà el pròxim 5 de febrer, a les 19 hores, al teatre Capitoli.

cartel-lowEn la producció, que pràcticament ha cobert l’activitat artística municipal de l’últim any, hi intervenen diferents artistes de disciplines tan diverses com la pintura, l’artesania, la música, el disseny gràfic, els videojocs, la realització audiovisual…

«Alguna cosa tindrà el nostre poble que ha fet que tinguem aquest tresor cultural i alguna cosa havíem de fer per reflectir-ho –ha comentat la regidora de Cultura i Festes, Tatiana Prades– Camí vell. Godella, bressol d’artistes és un documental i una exposició, una pinzellada del que som, una bufada de vent agafada a l’aire. Aqueixa ha sigut la nostra intenció: representar l’essència del nostre poble a partir d’un grapat de persones, d’artistes. Ho són tots els que hi estan però, per descomptat, no hi estan tots els que són».

La iniciativa serà coronada amb una exposició que il·lustrarà la tradició artística i artesanal de Godella, i que s’inaugurarà a continuació, a les 20.30 h, al Centre d’Art Villa Eugenia. Des de Pinazo fins a Carla Fuentes, de Josefina Robledo a Pablo Rus… la panoràmica artística de Godella que arreplegarà la mostra incidirà en aquella mateixa idea d’una localitat que viu l’art i la cultura amb una intensitat inusitada.

Font: www.godella.es