Font www.godella.com

graella2016-lowA la fi de la temporada passada, l’emissora local va haver d’apagar el radioenllaç que enviava el senyal dels programes que s’estaven produint en els estudis del Centre Cultural Xicranda fins a l’emissor, situat al Poliesportiu de Godella. La freqüència que s’utilitzava per a aquest radioenllaç interferia en les noves bandes de freqüència per a la telefonia 4G adjudicades després de l’última reforma de la Llei per a l’aprofitament i ús de l’espectre radioelèctric.

Atès aquest problema, s’ha optat per una solució telemàtica mitjançant un enllaç a través de VPN. Una solució més econòmica i segura, ja que no s’utilitza l’espectre radioelèctric, cosa que evitarà problemes futurs.

Durant tot aquest temps, Ràdio Godella ha seguit emetent en directe a través del seu web (www.radiogodella.com), mitjançant una reproducció en temps real (streaming) que també ha sigut millorada, i l’aplicació gratuïta per a dispositius mòbils TuneIn.

Aprofitant que Ràdio Godella torna a les ones, s’ha modificat la graella de la segona meitat de la temporada, amb novetats molt interessants.

S’incorpora un nou programa contenidor, de caràcter mensual, anomenat Godella atesa en el qual s’inclourà un programa de col·laboració amb la Policia Local (Godella segura) i un altre amb la Regidoria de Sanitat (Godella sana).

També es renova el programa d’informació municipal, Bim Ràdio 2.0, amb la incorporació de noves seccions com Píndoles de valencià, que naix de la col·laboració amb l’Agència de Promoció del Valencià i Godella cuna de ideas, amb la participació de Yelito.

Dues vegades al dia (a les 14.00 h i a les 21.00 h) s’emetrà un butlletí informatiu i una audioagenda setmanal. Per descomptat, continuaran els programes ja consolidats en la graella, ja siguen de producció pròpia o de la Xarxa d’Emissores Municipals Valenciana, a la qual Ràdio Godella també aporta un bon nombre de programes.

Ràdio Godella pot escoltar-se en la 98.0 FM, en ww.radiogodella.com i en TuneIn, i està present en Facebook i Twitter. També atén les qüestions i els suggeriments de la ciutadania a través del correu electrònic ([email protected]).