L’Ajuntament de Godella ens convida als actes que ha organitzat el Consell Agrari Municipal per a donar a conéixer el Pla d’Acció Territorial de l’Horta (PATH).

Des del dimecres 18 fins al divendres 20 de maig, en horari de 17 a 20 h, es podrà visitar al Hall del Teatre Capitolio l’EXPOSICIÓ dels panells informatius que recullen les accions contemplades per este Pla.

El dijous 19 de maig, a les 18.00 h, també al Hall del Teatre Capitolio, el Sr. Lluís Ferrando, Director General D’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, donarà una XARRADA INFORMATIVA sobre la Llei i el Pla d’Acció Territorial de l’Horta.

Amb la Llei de l’Horta i el PATH, la Conselleria pretén regenerar, ordenar i dinamitzar este espai viu; defineix la infraestructura verda de l’horta, diferencia el sòl agrari protegit, els elements connexió ecològica i funcional i els espais de valor natural; proposa un model urbanístic més sostenible que protegisca una major superfície d’Horta i unes ambicioses mesures en matèria d’ús públic i activitats terciàries compatibles amb l’activitat agrària.

El Director General resoldrà totes aquelles qüestions i dubtes que li presenten els assistents a la xarrada informativa.

JPG_EXPOSICIO