Font: www.godella.es

El proper dilluns, 26 de ssetmana_majorsetembre, a les 18 hores, començarà la Setmana de les Persones Majors amb una presentació de l’Any Pinazo, on també acudiran l’alcaldessa, Eva Sanchis, i el regidor de Benestar Social, Salvador Soler.

El dia següent serà probablement el més intens de la programació d’enguany. Pel matí s’impartirà un taller de risoteràpia a càrrec d’Eva Vives i a més, se celebraran les jornades intergeneracionals als col·legis públics. En elles els majors ensenyaran als alumnes de primària receptes de cuina. Per a la vesprada quedarà la projecció d’una sarsuela al saló d’actes de Villa Teresita.

El matí de dimecres començarà ben prompte, a les 9.30 al Poliesportiu Municipal, lloc on arrancarà la volta a peu. En acabant, se serviran entrepans al jardí de Villa Teresita per a esmorçar.

El dijous, el centre d’atenció es traslladarà a la ciutat de València. Allà acudiran les persones que ho sol·liciten amb un autobús gratuït, per a visitar l’Institut Valencià d’Art Modern, on s’exhibeix l’exposició “Ignacio Pinazo i les vanguàrdies”. Més tard, a les 18.30, actuarà al teatre Capitolio, el grup coral-rondalla «El cant ens dóna la vida» de Montcada.

Encarant la recta final, el divendres se celebrarà una exhibició d’exercicis terapèutics i altra de gimnàstica de manteniment.

I el dissabte, per a concloure aquestes jornades festives, es cuinaran unes calderes als jardins de Villa Teresita. Després, es lliuraran els premis a les persones guanyadores dels campionats de parxís, petanca, truc, dominó i birles.

PROGRAMA

Save