Vine als Plens. Torna l’activitat plenària a Godella

A partir de les 19.30 hores se celebrarà, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Godella, la sessió ordinària corresponent al mes de setembre, amb un total de 6 punts del dia.

Entre ells destaca una moció presentada per tots els grups polítics representats al consistori. És al voltant del projecte de connexió del Barranc dels Frares i el de Palmaret Alt. A més, es debatrà l’aprovació del Compte General de l’Exercici del 2015 i les Ajudes de Solidaritat Internacional del 2016. Podeu consultar la resta de punts del dia a l’enllaç que trobareu al final d’aquesta nota informativa.

pdfConvocatòria al Ple del dia 29/9/2016

Arxivat en: Alcaldia, Plenaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *