Font: www.godella.es

«Un dels actius més importants, si no el major, del nostre poble és la gran quantitat i varietat d’actes que se succeeixen al llarg de l’any –ha comentat el regidor de Comunicació i Agermanament, Francesc Aràndiga–; actes en els quals estan implicats col·lectius, persones individuals i institucions, entre elles, en moltes ocasions, el propi Ajuntament. Per açò, de forma permanent, cerquem fórmules perquè tota la població tinga accés a l’agenda d’activitats municipal, perquè cada persona puga triar on desitja acudir i ningú es perda un acte per no haver sabut que se celebrava».

Amb aqueix objectiu, la pàgina municipal, incorpora una secció en la qual es pot consultar la programació cultural, esportiva, social que es genera a Godella i que es troba en www.godella.es/agenda. «És important, perquè l’agenda siga el més completa possible, que tot aquell que organitze alguna activitat, ho comunique a l’Àrea de l’Ajuntament a la qual correspondria la seua activitat», ha recordat Aràndiga. El sistema serveix, així mateix, per a evitar que els departaments de l’Ajuntament i els propis col·lectius, solapen activitats «ja que poden consultar amb suficient antelació quines dates estan ocupades i permetre així que el públic puga participar en el major nombre d’actes possible i que el personal i recursos de l’Ajuntament, en el cas que siguen necessaris, puguen posar-se a la seua disposició».

D’altra banda, la mateixa agenda, ofereix informació de l’activitat política del Grup de Govern i de l’Alcaldessa. Aquests calendaris, que s’estan utilitzant a nivell intern per al funcionament i organització dels regidors i regidores de l’Ajuntament, és completament públic i pot ser consultat per qualsevol persona que ho desitge. «Es tracta d’un nou gest en la política de transparència d’aquest grup de Govern –ha destacat el regidor de l’Àrea, Joan Alonso–; en l’agenda es pot consultar el dia a dia de la corporació, les reunions que té programades l’alcaldessa i els actes de la resta de persones que formem part del govern».

L’agenda pot incorporar-se al calendari personal de Google de cada veí o veïna de forma íntegra o selectiva (segons els interessos de cada ciutadà –cultura, esports, Alcaldia,…–) o bé es pot consultar des de la pàgina www.godella.es/agenda. Aquesta iniciativa s’incorpora a les ja existents com el directori mensual de cartells, els tríptics bimestrales, el BIM, el BID (Butlletí Informatiu Digital o newsletter setmanal), l’APP Godella, els tòtems digitals i les diferents entrades en les xarxes socials de Facebook i Twitter, així com en la web municipal.

 

 

 

 

Save