Font: www.godella.es

En aquesta ocasió és la popular aplicació de missatgeria instantània la que s’utilitzarà com a canalitzadora dels actes organitzats i recomanats pel Departament de Cultura.

Es tracta d’un servei de llista de contactes unidireccional al que es podrà inscriure qualsevol persona interessada enviant el missatge «ALTA Agenda Cultural» al número de telèfon 662 331 210. A continuació rebrà un missatge de confirmació i, a partir d’aqueix moment, rebrà informació puntual sobre l’agenda cultural de Godella, sense possibilitat d’interacció ni rèplica. De la mateixa manera, es podrà sol·licitar la baixa del servei en qualsevol moment enviant al mateix número de telèfon el missatge «BAIXA Agenda Cultural».

Les dades facilitades seran incloses en un fitxer titularitat de l’Ajuntament de Godella, la finalitat del qual és l’enviament de notificacions per part de l’entitat a través de missatge de telefonia mòbil, WhatsApp. Aquestes dades podran ser objecte de cessió o comunicació als operadors de telefonia mòbil o altres tècnics, amb la finalitat de prestar l’assistència tècnica necessària per a l’enviament dels missatges de telefonia, així com podran ser cedits en els supòsits contemplats, segons Llei. De conformitat, Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, qualsevol persona pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, oposició, presentant una sol·licitud per escrit, acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI, Passaport, NIE o un altre document d’identificació equivalent, dirigida al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Godella – C/Major, 45, 46110 Godella (València).