«De l’Horta a la Plaça» torna per segon any consecutiu

La regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de la capital va reeditar l’experiència «De l’Horta a la Plaça i de la plaça als barris», en la qual es van donar cita agricultors i elaboradors per a vendre, de manera directa, els seus productes en aquest singular mercat. Com ja va succeir en 2016, no van faltar els productors del Mercat de Venda Directa de Godella que, de manera habitual des de fa 5 anys, venen els seus productes en les seues parades tots els dissabtes al matí a la plaça de l’Ermita.

De les 90 parades que van estar presents, la representació godellense va ser d’un 30%, amb un total de 22 participants locals que van participar en la jornada de la plaça de l’Ajuntament de València. Amb 10 parades de fruita i verdura, 5 de conserves diferents, i la resta de pa, formatge, mel, planter, etc., tots els venedors de Godella van voler donar suport a aquesta iniciativa. Igual que altres mercats com el d’Alzira i el de Requena, Godella va tenir la seua parada informativa en la qual, els visitants es van poder informar de la seua ubicació, horaris, dels productes que poden trobar, activitats que es realitzen, i totes aquelles qüestions que van voler plantejar referents al mercat de l’Ermita.

Arxivat en: Agricultura - Consell Agrari, Comerç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *