Font: www.godella.es

Cofrents, Montanejos, Verche, la Vila Vella, Fuente Podrida i Benassal. Són els diferents balnearis de la Comunitat Valenciana en els quals, aquelles persones interessades, podran gaudir d’estança i tractament des del 16 d’abril de 2017, fins al dia 15 d’abril de 2018.

Els requisits, així com la resta de detalls relatius a aquesta convocatòria els podeu trobar entrant al següent enllaç: <http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=1177#p_0>. A més, a Villa Teresita també s’informarà amb detall a totes aquelles persones que acudisquen amb dubtes relatius al procediment de presentació de sol·licituds.

L’oferta està exclusivament dirigida a les persones majors de 65 anys, persones pensionistes majors de 60 anys i persones amb una discapacitat superior al 33% de 60 anys en avant. En aquest últim cas, es permetrà que viatge un acompanyant si la discapacitat té un grau superior al 65%. A més, també podran viatjar els fills de les persones sol·licitants, si aquests tenen una discapacitat de grau igual o superior al 33%.

Com és habitual, el preu serà molt atractiu, ja que la Generalitat Valenciana contribuirà amb 126 euros si el viatge es fa en temporada alta i amb 200 euros en cas que l’estança tinga lloc en els mesos de temporada baixa.