Durant estos tres dies a banda de les visites a l’alcaldia i les reunions amb el personal tècnic hem tingut actes importants.

Hui ens hem reunit el regidor de seguretat, obres i medi ambient Fernando Oliveros i jo amb Julià Álvaro, secretari autonòmic de medi ambient i amb Manuel Aldeguer, Director General de l’aigua per informar-nos de com evolucionen les accions per a la prevenció d’inundacions al nostre poble.

També hem rebut la visita al Parc de la Devesa de personal de la universitat politècnica, i dels possibles socis de Finlandia al projecte europeu que volem demanar per a les actuacions a esta zona verda per poder-la obrir a la població.

Reunió amb la Secretaria General de la Delegació del Govern per tractar temes de personal al servei de l’administració local i de la que vaig eixir molt preocupada perque es fàcil prendre decisions importants a Madrid que després hem d’acatar els Ajuntaments i que minven la nostra autonomía i perjudiquen els serveis que prestem i per tant la qualitat de vida de la nostra població que es desespera quan les coses s’eternitzen, entre altres coses, per manca de personal.

I per finalitzar el dia jornades municipalistes per un finançament just i on estem aprenent molt.

Els ajuntament, que som l’administració més propera a la ciutadania, necessitem més autonomia i més finançament però malauradament mentres estiga el PP sl govern d’Espanya, ho tindrem difícil.

Eva P. Sanchis Bargues