Esta setmana ha estat plena d’actes fora de l’Ajuntament, actes institucionals als quals també s’ha d’anar.

Dilluns 30 aniversari de FGV , molts record d’aquells vagons antics que ens portaven al pont de fusta. Després seminari per coneixer les ajudes europees interreg. De vesprada acte commemoratiu del 40 aniversari de las amas de casa Tyrius i homenatge a les socies majors de 90 anys.

Dimarts reunió de la comissió de seguiment del conveni signat per a detectar situacions de vulnerabilitat en casos de desnonaments, una reunió que donarà molts fruits gràcies al treball del Consell, la FVMP i el Consell General del Poder Judicial. A final del matí mesa de negociació amb els sindicats municipals per pactar les conducions laborals per al 2017. De vesprada comité de ciordinació política del Bloc i emotiu homentage a Empar Sarabia, una dona lluitadora pels drets de les dones i dels pobles a la que trobem molt a faltar.

I hui Assemblea general de la Fvmp i reunió amb l’associació la Coscollosa per parlar dels Horts Municipals.

I malauradament esta setmana hem sigut noticia per un fet luctuos que lamentem molt i que ens demostra que hem d’estar sempre alerta per tractar d’ajudar a aquelles persones que més ens necessiten, com a institucions, com a ciutadania, com a familia, etc…