La nostra regidora Tatiana Prades s’estrena com a nova regidora de Participació Ciutadana

Font: www.godella.es

El proper dimecres 5 d’abril es celebrarà a les 18:30 h al centre cultural Xicranda la reunió del Consell Municipal de Participació Ciutadana, a la qual s’hi parlarà, entre d’altres temes, dels pressupostos participatius per a l’any 2017.

Tatiana Prades és la nova regidora de Participació Ciutadana després de l’eixida del Govern del grup Canviem Entre Tots Godella. <<El meu objectiu és augmentar la participació en el nostre poble, que durant els darrers anys havia anat minvant, i posar a l’abast de la ciutadania noves mesures que flexibilitzen i democratitzen la seua participació>>.

La sessió de dimecres tindrà caràcter extraordinari precisament per donar a conèixer aquest canvi a la regidoria. Després d’aprovar les actes anteriors, s’informarà d’algunes millores que es podrien aportar en quant al funcionament dels pressupostos participatius, uns pressupostos que es distribueixen entre diferents àrees i activitats segons les propostes dels veïns i veïnes que conformen aquest consell.

També es farà una proposta de modificació de l’autorreglament aprovat al 2016 i es parlarà sobre el calendari d’assemblees informatives. D’altra banda, s’informarà sobre la convocatòria de subvencions de la regidoria per a 2017 i es comunicarà el canvi de representants de l’associació de veïns Casc Antic.

La de dimecres serà una reunió oberta a la qual pot acudir qui vulga i participar al torn de precs i preguntes que s’obrirà al final.

Arxivat en: Participació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *