Senior i el Cor Brutal actuaran a Godella el dissabte 13 de maig

Font: www.godella.es

Emmarcat dins del Cicle de Música en Valencià, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Godella ha programat per al proper dissabte 13 de maig a les 22:30 h al teatre Capitoli un concert de Senior i el Cor Brutal.

Aquest grup, que porta més d’una dècada al capdavant de la música en valencià, estrenen nou disc aquest mes de maig: Valenciana, Vol. 1, que és un treball fet de manera conjunta amb La Síndrome Lomax.

Senior i el Cor Brutal portaran el dia 13 al teatre la seua música indie-rock amb clares influències d’aquests dos estils i del country americà. La regidora de Cultura, Tatiana Prades, ha destacat d’aquest grup que «són un dels referents a l’àmbit de la música en valencià. Amb el seu treball han aconseguit posar de moda eixe concepte de ‘a la valenciana’, en analogia amb ‘a l’americana’, transportant la música ianqui a la nostra terra i a la nostra llengua».

Enguany el Cicle de Música en Valencià de Godella celebra la seua segona edició. «A diferència de l’any passat, en aquesta ocasió ens allunyarem un poc de la vessant tradicional i incorporarem ritmes més moderns com el pop i el rock. En aquest sentit, Senior i el Cor Brutal són un d’eixos grups capdavanters i és un privilegi rebre’ls a Godella», ha afegit Prades.

Miquel Àngel Landete, el vocalista i líder del grup, estarà als micròfons de Ràdio Godella per parlar del concert. Aquesta entrevista podrà escoltar-se al programa BIM Ràdio per la 98.0 fm el dijous 11 a les 19:00 h, el divendres 12 a les 9:00 h i el dissabte 13 a les 10:00 h, o a la carta a través de la web www.radiogodella.com

Les entrades per al concert de Senior i el Cor Brutal ja estan a la venda per un preu de 7€ i 5€ la reduïda al centre cultural Xicranda o a la web www.agendagodella.com

Arxivat en: Música, Radio Godella, Regidoria de Cultura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *