Benvolgudes companyes i companys,

 

Com sabeu el proper 27 de maig estem organitzant un acte per tal de celebrar els dos pimers anys de legislatura. l’Acte tindrà lloc en la Ciutat de València amb actuacions musicals, jocs infantils, esmorzar popular i fira d’entitats.

Dia i Hora: 27 de maig de 2017 a partir de les 10h (fins les 14h)

Lloc: Llit del riu Túria. (entre el pont de l’Exposició i el de les Flors) 

 

Informació important:

l’Acte és obert a tota la ciutadania per això us animem a que compartiu aquest esdeveniment amb amics i la familia. De 10h a 12h tindrà lloc l’esmorzar popular, el preu de l’esmorzar és de 5 euros (amb reserva) i 7 euros (sense reserva) amb entrepà i beguda. Els tiquets els podreu comprar als vostres resposables comarcals a partir del divendres 5 de maig.

Per tal de facilitar-vos la participació aquest dia estem organitzant autobusos des de totes les comarques  amb el mateix preu que l’esmorzar. Simplement cal que empleneu el següent formulari amb les vostres dades i la persona responsable de la vostra comarca es posarà en contacte per informar-vos dels detalls (horari, lloc d’eixida…). Recorda que amb el preu de l’autobus ja va inclós l’esmorzar per tant no cal que compreu el tiquet.

Esmorzar: tiquet 5€ (reserva al responsable comarcal) – 7€ sense reserva (el mateix dia de l’acte)

Esmorzar + Autobús: és necessari fer la reserva a través del formulari. tiquet 5€.