Des de hui, dijous 18 de maig, i fins el proper divendres 2 de juny -tots dos inclosos- està obert el període d’inscripció per a la pre-escoleta i l’escoleta d’estiu de Godella, organitzades per la regidoria de Joventut.

 

La pre-escoleta es celebrarà al centre cultural Xicranda del 21 al 30 de juny en horari de 8:00 a 15:00 h. Amb tallers i jocs, els xiquets i xiquetes aprendran tècniques teatrals, faran manualitats i protagonitzaran la lectura dramatitzada d’un text a la ràdio municipal.

 

Pel que fa a l’escoleta, enguany canviarà la seua ubicació i tindrà lloc al col·legi Barranquet. Com ha comentat el regidor de Joventut, Joan Cardo, «d’aquesta manera estarem més prop de la piscina municipal i així podem gaudir d’aquesta activitat lúdica durant més temps i amb més seguretat». En aquesta ocasió, l’escoleta d’estiu versarà sobre el tema del respecte al medi ambient i el reciclatge, i es desenvoluparà en horari de 8:00 a 17:00 h del 3 al 31 de juliol.

 

Cardo ha destacat que es tracta de dos activitats «per les que l’Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut, continua apostant de manera directa i amb fons totalment públics amb l’objectiu de donar eixe servei als pares i mares, i facilitar que puguen conciliar la seua vida laboral durant el període de vacances escolars».

 

Les places són limitades i s’adjudicaran per l’ordre de registre d’entrada. La documentació pertinent, que es pot descarregar de l’apartat de Joventut de la web municipal (http://www.godella.es/va/joventut/escoleta-estiu), es podrà presentar a l’Ajuntament en horari de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h, i les vesprades del dilluns i dijous de 16:30 a 18:30 h.

 

Totes dues activitats estan dirigides per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, tant de Godella com de les rodalies. La reunió informativa per a pares i mares serà el divendres 9 de juny a les 18:00 h al saló d’actes de Vila Teresita.