Obert el període perquè les associacions de Godella demanen subvencions

Font: www.godella.es

Des de hui, 9 de juny, i fins el proper dia 20 de juliol (tots dos inclosos) està obert el període per tal que les associacions de Godella i les agrupacions de persones, comunitats o col·lectius de ciutadans i ciutadanes que realitzen activitats en la localitat puguen sol·licitar les subvencions de la Regidoria de Participació Ciutadana, dotades amb una quantia total de 5.000 euros.

La documentació necessària, que es pot descarregar des de l’apartat de Participació Ciutadana de la web municipal (http://www.godella.es/va/participacio-ciutadana/report/subvencions-associacions-que-fomenten-participacio-ciutadana), s’haurà de presentar per registre d’entrada en horari de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h, i les vesprades del dilluns i dijous de 16:30 a 18:30 h.

En l’esperit de les bases reguladores està prioritzar els programes o activitats en l’àmbit de la participació i de les relacions ciutadanes. També es tindrà en compte la promoció de la participació en fòrums oberts, en activitats com el dia sense cotxe, la setmana de la mobilitat, el dia de la pau, del medi ambient, de la dona i de la Constitució, entre uns altres, així com totes aquelles accions que emprenguen els col·lectius per promocionar els pressupostos participatius i la seua implicació en fires, campanyes de col·laboració, etc.

Els criteris de valoració tindran en compte la domiciliació a Godella, els projectes, programes i activitats que desenvolupe l’entitat sol·licitant, la seua repercussió pública, viabilitat, material de difusió i idioma.

Arxivat en: Participació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *