Font: www.godella.es

La IX Edició del Festival Residències de Música de Cambra de Godella es presenta davant el públic amb un concert de luxe el dimecres 28 de juny, a les 20:30 h, en Vila Eugènia.

El violinista i director artístic del Palau de les Arts Fabio Biondi i el guitarrista Giangiacomo Pinardi oferiran un monogràfic de Paganini, en el qual s’interpretaran algunes de les seues sonates. Les entrades es poden comprar en taquilla o, de manera anticipada, a la web http://www.agendagodella.com/.

Aquest concert inaugural és el tret d’eixida per a la IX edició del Festival, que tindrà lloc del 6 al 16 de juliol. Set concerts, al Teatre Capitoli i Vila Eugènia, amb més de 30 artistes convidats, nacionals i internacionals, formen part del cartell. El programa es completa amb classes magistrals, conferències i cursos per als músics estudiants i concerts de Joves Talents.

Amb motiu del 50 aniversari de la mort de Manuel Palau, el dia 15 de juliol sonarà el seu Quartet de corda en estil popular i altres obres encarregades pel Festival a joves compositors i basades en la seua música. També s’interpretaran obres de Kurt Weill, Paul Barker, Onslow, Dvořák, Beethoven, Mendelssohn… Deu dies per disfrutar de la bona música en Godella.