Última setmana per votar les propostes dels pressupostos participatius

Font: www.godella.es

El proper dissabte 24 de juny finalitzarà la primera fase de votació telemàtica per triar les 8 propostes que els veïns i veïnes de Godella consideren més adients per dur a terme els pressupostos participatius, dotats amb una partida de 40.000€ dels fons municipals.

La nova plataforma de votació telemàtica (http://participa.godella.es/) ja ha rebut les primeres votacions i sembla que algunes de les propostes es desmarquen amb un lleuger avantatge, però encara queda una setmana per acabar de decidir quines seran les 8 finalistes que passaran a ser objecte de valoració per part dels tècnics municipals. Una vegada realitzat els informes de viabilitat econòmica, hi haurà una segona votació final entre el 15 i el 30 de juliol, d’on eixiran els projectes que finalment s’executaran.

La regidora de Participació Ciutadana, Tatiana Prades, ha recordat que es tracta d’un procés de votació «molt senzill», i ha animat a totes les persones empadronades a Godella i majors d’edat que vulguen participar a registrar-se i participar. «Amb aquest sistema s’estem adreçant a una població de 10.522 persones, pel que esperem multiplicar la participació que hi havia anys anteriors», recalca la regidora.

Des de la regidoria s’ha distribuït un cartell informatiu amb les instruccions per dur a terme la votació:

1. Entra a la web http://participa.godella.es/ i registra’t amb el teu DNI i correu electrònic, on rebràs un missatge amb un enllaç de confirmació.

2. Aquest enllaç t’adreça de nou a la web, on podràs votar un màxim de dos propostes.

3. Si després de votar vols rectificar el teu vot, bastarà amb tornar a entrar i anular-lo desmarcant la pestanya corresponent.

Arxivat en: Participació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *