El festival Gothejazz, una de les cites culturals més importants del municipi, torna amb la seua cinquena edició del 22 al 25 de juny.

El dijous 22 a les 22:30 h, el violinista Oriol Saña serà l’encarregat d’obrir el festival amb un concert en format reduït i acústic, que tindrà lloc dins del centre d’art Vila Eugènia, amb un aforament per a unes 130 persones, a diferència de les 300 que podran gaudir dels concerts a l’aire lliure.

El divendres a la mateixa hora serà el torn de Babalú Swing Band, un grup masculí amb un cor femení que aposta pels ritmes ballables i festius, amb homenatges a grans veus de la música com Frank Sinatra i Rihanna, himnes de Queen, i referències a pel·lícules com Pulp Fiction o El Libro de la Selva, entre d’altres.

El dissabte a les 20:00 h, el pianista nord-americà Danny Grissett acompanyat d’un quartet ficarà la nota internacional al festival. Més tard, a les 22:30 h, l’artista godellenc Manolo Valls Quartet presentarà el seu nou disc.

Com a novetat d’esta edició, el diumenge a les 12:00 h tindrà lloc un concert per a xiquets. Jazzeando con peques és una activitat a la qual tres músics professional amb àmplia experiència docent faran que els més menuts experimenten amb la música, ballen, es relaxen i s’apropen als ritmes del jazz, el swing, el reggae, la salsa o la bossa nova.

Per últim, el diumenge a les 20:00 h, la Big Band del Casino Musical de Godella serà l’encarregada de posar punt i final a aquest festival Gothejazz que compleix mitja dècada.