L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, i el regidor d’Esports, Fernando Oliveros, van rebre ahir al saló de plens de l’Ajuntament als integrants dels equips de l’escola de bàsquet Benjamí masculí i Aleví masculí i femení, i a l’equip del CB l’Horta Godella Infantil masculí per felicitar-los pels èxits aconseguits aquesta temporada.

Els més menuts, els xiquets del Benjamí masculí, foren subcampions del Trofeu Federació, celebrat a la postemporada. Els seus companys de l’Aleví masculí aconseguiren una fita històrica, guanyant la lliga autonòmica. I les xiques de l’Aleví femení foren campiones del Trofeu Federació.

D’altra banda, també ban rebre el seu reconeixement i diploma els jugadors de l’Infantil masculí del CB l’Horta Godella, que foren subcampions autonòmics i competiren al Campionat d’Espanya celebrat a Galícia, on aconseguiren un meritori huitè lloc.

L’alcaldessa, Eva Sanchis, afirmà que «malgrat totes les lleis que ens porten a una gestió privada de tots els serveis públics, continuem apostant per la gestió pública a aquest Ajuntament. Hem omplert el pavelló d’activitats recolzant l’esport base amb aquesta filosofia».

Per la seua banda, el regidor d’Esports, Fernando Oliveros, comentà que «el fet que quatre equips hagen aconseguit títols aquesta temporada ens fa sentir molt orgullosos del treball que s’està realitzant. Continuarem amb aquest model de gestió que tants bons resultats ens està donant a l’àmbit esportiu».

Per últim, el coordinador de l’escola de bàsquet municipal, José Manuel García, va voler destacar l’èxit aconseguit per l’aleví masculí, que es va proclamar campió de lliga superant en diverses ocasions al València Bàsquet. «Ha estat un gran any a nivell esportiu i estem molt satisfets», va concloure.