Font: www.godella.es

Des del divendres 23 de juny i fins a la nit del dissabte 1 de juliol tindrà lloc a Godella la segona edició de la Setmana del Comerç Local, una iniciativa que busca potenciar els establiments del poble amb nombroses activitats preparades des de l’associació de comerciants.

Potser la més destacable de totes elles serà la que tinga lloc el diumenge 25 de juny. La jornada ‘Botigues al carrer’ es celebrarà de 9:00 a 15:00 h a la plaça de l’Esglèsia, on 25 comerços de Godella exposaran els seus productes. Hi haurà també una exhibició de dansa aèria i un Flashmob. Per la vesprada, a les 19:00 h, tindrà lloc una exhibició d’Agility front al poliesportiu.

No faltaran tampoc les jornades per als majors amb berenar i concursos de ball, i un espai especial per a l’art i la cultura amb un concurs de pintura, demostracions de bellesa i estilisme, i degustacions gastronòmiques. L’esport també tindrà el seu protagonisme amb una carrera popular.

Per als xiquets i xiquetes hi haurà tallers d’animació i cinema gratuït. I per a tots els que vinguen a visitar aquesta Setmana del Comerç a Godella, la gasolinera Campol ha preparat uns preus especials durant aquests dies.

La música correrà a càrrec de la xaranga que acompanyarà tots els dies el ‘quint i tapa’ als locals associats. La setmana culminarà amb un sopar a la fresca en el Parc del Molí.

El concurs de pintura, dotat amb 600€ en premis

El dissabte 24 de juny es celebrarà un concurs de pintura ràpida a l’aire llibre que versarà sobre la temàtica ‘Godella i el seu comerç al seu entorn’. Cada artista triarà un comerç del poble, que haurà de plasmar sobre un llenç in situ eixe mateix dia.

El primer premi està dotat amb 300€, el segon amb 200€ i el tercer amb 100€. Les obres guardonades, i també totes aquelles participants que considere el jurat, seran exposades al centre cultural Xicranda del 3 al 7 de juny.

Les inscripcions es poden fer entre els dies 19 i 23 de juny a la seu de l’associació de comerciants (c/ Major, 62, baix), o el mateix dia del concurs.

Les bases del concurs i tota la programació sobre aquesta segona edició de la Setmana del Comerç Local de Godella està disponible als documents adjunts.

Consulta la programació de la Setmana del Comerç

Bases del concurs de pintura

 

Save