L’agenda de juliol a Godella estarà marcada pel Festival Música de Cambra, que durant deu dies congregarà alguns dels artistes més destacats a aquest gènere. Al programa d’actes també tindrem esport, cine, i pintura.

Novena edició del Festival Música de Cambra, del 6 al 16 de juliol

La IX edició del Festival Residències de Música de Cambra tindrà lloc del 6 al 16 de juliol a Godella. Set concerts, al Teatre Capitoli i Vila Eugènia, amb més de 30 artistes convidats, nacionals i internacionals, formen part del cartell. El programa es completa amb classes magistrals, conferències i cursos per als músics estudiants i concerts de Joves Talents.

Amb motiu del 50 aniversari de la mort de Manuel Palau, el dia 15 de juliol sonarà el seu Quartet de corda en estil popular i altres obres encarregades pel Festival a joves compositors i basades en la seua música. També s’interpretaran obres de Kurt Weill, Paul Barker, Onslow, Dvořák, Beethoven, Mendelssohn… Deu dies per disfrutar de la bona música en Godella.

La 10k Godella Nicoboco torna al Circuit Diputació

La quinzena edició de la carrera popular 10k de Godella es celebrarà el dissabte 1 de juliol amb eixida des del pavelló municipal, i amb la novetat que enguany passarà a formar part del Circuit de Diputació.

Hi haurà també carreres infantils i juvenils, la inscripció a les quals podrà realitzar-se el mateix 1 de juliol fins a 15 minuts abans de l’eixida, que serà a les 17:30 h. Per la seua part, la 10k començarà a les 19:15 h.

Cinema d’estiu i Corralet al parc del Molí

Els dies 2, 6, 13, 20 i 27 de juliol tindrem cinema d’estiu amb pel·lícules d’estrena al parc del Molí per només 4€. A més, els dies 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 i 29, les clavariesses del Rosari i l’Adorno del Rosari ens oferiran el tradicional Corralet, amb sopars populars a càrrec d’Events Antonia a partir de les 22:00 h i també a preus populars.

Música i pintura, altres de les activitats al juliol

L’agenda de juliol es completa amb diversos espectacles musicals, com el concert ‘Retrobem la nostra música’ de la Banda del Casino Musical el dia 1, o el festival Stage SXXI de l’orquestra simfònica segle XXI del 18 al 22 .

D’altra banda, hi haurà pintura, amb l’exposició del concurs de l’Associació de Comerciants del 3 al 7 al centre cultural Xicranda, i la mostra ‘Capturant la Bellesa’, de Paco Farinós, del 10 al 28 al mateix centre.

El campus multiesportiu, la sessió de treball de l’Associació Valenciana del Bonsai, una degustació de cerveses, el sopar a la fresca de cloenda de la Setmana del Comerç i l’Escoleta d’Estiu tanquen aquesta agenda de juliol a Godella.