Benvolgudes companyes
Benvolgut Companys

Ja estem a la última fase del pressupostos participatius, des de el darrer dissabte dia 15 fins els 30 de Juliol teniu de termini per poder escollir les dos propostes que més vos agraden.

Per poder exercir el vostre vot és molt senzill i fàcil però en cas de dubte o qualsevol incidència podeu escriure un mail a [email protected]
Quan accediu a la pàgina http://participa.godella.es/ voreu que a l’apartat convocatòries apareixen els 8 projectes que han estat valorats pels tècnics de l’ajuntament per tal que voteu tenint la màxima informació possible. Dins de cada proposta teniu:
–       Vídeo de la presentació.
–       Projecte tècnic.
–       Valoració econòmica.

Una vegada informats sols vos queda votar!!, aneu a l’apartat de la web “ el meu compte” i feu “click” en registrar-se/identificar-se http://participa.godella.es/login.php
Els que ja vau votar a l’anterior fase heu de posar el vostre mail i contrasenya, si no recordeu la contrasenya heu de clicar en “recuperar contrasenya”.

Si l’anterior vegada no vau votar podeu participar en aquesta ocasió sense cap inconvenient, per això haureu d’anar a http://participa.godella.es/login.php necessitareu el vostre número de DNI, un mail i una contrasenya. De forma immediata rebreu un mail amb un enllaç per tal que valideu el vostre registre i ja podreu votar!!!

Gràcies per la vostra participació i difusió amb les veïnes i veïns de Godella!!

Save