Últims dies perquè les associacions puguen demanar subvencions

Font: www.godella.es

El proper dijous 20 de juliol expirarà el termini perquè les associacions de Godella i les agrupacions de persones, comunitats o col·lectius de ciutadans i ciutadanes que realitzen activitats en la localitat puguen sol·licitar les subvencions de la Regidoria de Participació Ciutadana, dotades amb una quantia total de 5.000 euros.

 

La documentació necessària, que es pot descarregar des de l’apartat de Participació Ciutadana de la web municipal (http://www.godella.es/va/participacio-ciutadana/report/subvencions-associacions-que-fomenten-participacio-ciutadana), s’haurà de presentar per registre d’entrada en horari de 08:30 a 14:30 h de dilluns a divendres. Recordeu que el Registre Electrònic de l’Ajuntament de Godella està en funcionament les 24 hores del dia en la web: https://sede.godella.es/PortalCiudadano/ on podeu presentar qualsevol sol·licitud de forma electrònica si disposeu de Certificat Digital/Firma Electrònica.

 

La regidora de l’àrea ha recordat que «en l’esperit de les bases reguladores està prioritzar els programes o activitats en l’àmbit de la participació i de les relacions ciutadanes». També es tindrà en compte la promoció de la participació en fòrums oberts, en activitats com el dia sense cotxe, la setmana de la mobilitat, el dia de la pau, del medi ambient, de la dona i de la Constitució, entre uns altres, així com totes aquelles accions que emprenguen els col·lectius per promocionar els pressupostos participatius i la seua implicació en fires, campanyes de col·laboració, etc.

 

Els criteris de valoració tindran en compte la domiciliació a Godella, els projectes, programes i activitats que desenvolupe l’entitat sol·licitant, la seua repercussió pública, viabilitat, material de difusió i idioma.

Arxivat en: Participació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *