Font: www.godella.es

Després de les dos fases de votació i de la celebració ahir, 3 d’octubre, de la segona mesa dels Pressupostos Participatius, ja s’han decidit quines seran les propostes que finalment s’executen amb els 40.000€ amb que està dotada aquesta partida municipal. Un total de 426 persones participaren al procés de votació, que deixà uns resultats finals molt igualtats.

La primera opció que s’executarà, amb un pressupost de 12.464,45€, serà la d’adquirir material (cadires, taules, tarimes, altaveus, focus i llums) per a activitats culturals i festives en Godella, que fou la més recolzada amb 91 vots.

En segon lloc, amb 90 vots, estava la proposta del cercat del parc del carrer Santa Teresa, però després dels estudis dels tècnics municipals i reunions amb els veïns, AMPA i direcció del centre implicat, el Barranquet, s’ha decidit per consens desestimar-la.

La següent proposta que s’executarà, que comptà amb el suport de 89 vots, serà la millora i construcció d’accessos per a persones majors i amb mobilitat reduïda, que costarà 18.592,26€.

També es podrà atendre íntegrament la reparació i reposició de fanals en Campolivar, que registrà 79 vots i que comptarà amb 7.178€ per a la seua execució.

Per últim, ha sobrat un romanent de 1.700€ que es destinaran a comprar algun gronxador i joguets adaptats per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, proposta que tingué 37 vots. Per davant d’aquesta, va quedar la reparació i asfaltat en Campolivar, amb 70 vots, que s’ha desestimat perquè amb aquest xicotet romanent no es podia atendre, ni tan sols en algun carrer concret.

La proposta de millores en el teatre, que consistia en l’adquisició d’un ciclorama i un linòleum, que tingué 58 vots i que costava 5.400,68€, s’executarà però no amb diners de Participació Ciutadana, sinó amb el PFIS (Pla d’Inversions Financerament Sostenibles), concedit per la Diputació Valenciana.

Web dels pressupostos participatius