Des del 16 d’octubre i fins el 16 de novembre, queda obert el període de participació al concurs de fotografia ‘Coneix Godella 2017-18’, un concurs que, com cada any, publicarà una selecció de les millors fotos al calendari 2018, sent la guanyadora del primer premi la que protagonitzarà la portada d’aquest. A més, del 8 al 21 de gener de 2018, les fotografies seleccionades s’exposaran al centre cultural Xicranda.

El concurs ‘Coneix Godella’ te com a objecte donar a conèixer el nostre poble, els seus costums, les seues festes i la seua gent, a través de la fotografia digital. La participació està oberta a qualsevol persona, i s’estableixen dos categories: una per a majors de 16 anys i una altra per a menors de 16 anys.

Un jurat contrastat valorarà la qualitat tècnica i artística de les fotos, així com el grau de transmissió gràfica d’aspectes ressenyables del municipi de Godella. En base a aquestes premisses, els participants optaran a tres premis: un de 250€ (i la publicació de la imatge com a portada del calendari de 2018), un de 150€ i un premi juvenil de 100€. A tots els participants se’ls obsequiarà amb un calendari de Godella 2018.

Cada participant podrà presentar fins a 3 fotografies de cada modalitat en format JPEG. Hauran de tenir una resolució mínima de 2.560 x 1920 píxels i un pes màxim de 5 Megabytes (Mb).

Les fotografies podran ser en blanc i negre o en color. Es permet el retoc digital sempre que siga per a millorar la qualitat (lluentor, contrast…). No es permet afegir o eliminar elements, mesclar fotografies o modificar la composició original.

Cada fotografia es presentarà en la modalitat corresponent amb un títol, el nom i cognoms de l’autor, edat i una breu descripció d’entre 75 i 100 paraules. El nom de l’arxiu coincidirà amb el títol de la fotografia i s’enviaran en un únic missatge. Les fotografies s’enviaran baix un pseudònim al correu [email protected] i amb l’assumpte: CONCURS FOTOS CALENDARI GODELLA 2018.

L’absència d’aquestes dades serà motiu d’exclusió de la fotografia al concurs. En el cas de resultar premiat i/o seleccionat, l’autor o autora haurà de presentar l’arxiu de la fotografia original amb el pseudònim corresponent i el títol de les fotografies presentades, DNI i dades personals necessaris.