Font: www.godella.es

L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, va participar ahir a un fòrum comarcal organitzat pel periòdic El Meridiano per parlar sobre violència masclista.

A aquest debat, conduit per la directora del mitjà, Silvia Tormo, l’alcaldessa godellenca estigué acompanyada d’altres 11 representants de tota l’Horta: Lola Sánchez (Puçol), Elvira García (Alaquàs), Conxa García (Picassent), Amparo Orts (Montcada), Carmen Martínez (Quart de Poblet), Eva Sanz (Benetússer), Eva Zamora (Alcàsser), Rosella Antolí (Bonrepòs i Mirambell), Alba Cataluña (Vinalessa), Luisa Salvador (El Puig), i Isabel García (diputada d’Igualtat).

Sanchis va comentar que «correm el risc que la generació de les nostres filles siga la primera en involucionar respecte als drets aconseguits per la nostra generació». A més, va apuntar que el fet d’involucrar els joves i la Junta Local de Festes ha estat una decisió clau per minimitzar les agressions masclistes a les festes municipals de Godella.

A la taula debat, que es va celebrar a l’Espai Sequer Lo Blanch d’Alboraia, també es va parlar sobre el paper de l’educació i dels mitjans de comunicació en la creació d’uns prototips de dones a la nostra societat que disten molt de l’ideal igualitari.