Font: www.godella.es

L’agenda d’activitats culturals i oci que els diferents departaments de l’Ajuntament de Godella han preparat per obrir el 2018 començarà com acaba el 2017, amb un especial de Nadal que inclourà la recollida de cartes per als Reis Mags el dia 3 i la gran cavalcada la vesprada del divendres 5. Hi haurà també una programació especial de cinema nadalenc per a tots els públics.

En l’àrea de Cultura, el dijous 4 podrem assistir al teatre per presenciar l’espectacle ‘Evolution’ de dansa i percussió, i entre el 8 i el 21 estarà disponible al centre cultural Xicranda l’exposició de fotografia ‘Coneix Godella’. A més, el grup de danses El Poblet oferirà un espectacle en el teatre el dissabte 13 de gener. Abans, el divendres 12, tindrà lloc també al teatre la presentació de tots els equips del Godella CF.

La biblioteca també serà un lloc de trobada per als amants de la literatura. Primerament, el dijous 18 es celebrarà la presentació del llibre Luna de perigeo, d’Elena Casero. I per tancar el mes, el dimecres 31, club de lectura amb el comentari de l’obra La flor púrpura.

Aquest gener serà el torn també per a les primeres presentacions falleres: el dia 20 la de la falla Sant Sebastià-Arquebisbe Fabián i Fuero, i el dia 27 Dr. Cabo. Aquest mateix dissabte 27 i fins el dimarts 31 es celebrarà el Dia de l’arbre amb distintes activitats.

Per últim, tornarem a tindre el curs d’iniciació a l’escalada, i el 29 de gener s’inaugurarà una exposició dels 40 anys del Koynos a Vila Eugènia, que es podrà visitar fins el 28 de febrer.