Font: www.godella.es

El darrer mes d’octubre es va incorporar un nou becari al departament de Modernització de l’Ajuntament de Godella, dins del programa de Beques de Postgrau de la Diputació de València.

Aquest programa ha permès al consistori godellenc avançar molt en l’estudi dels procediments i tràmits de l’ajuntament i la seua adaptació a la normativa en matèria d’Administració Electrònica, Transparència i Procediment Administratiu.

En una primera fase, que va finalitzar en el mes de juny de 2017, es va realitzar un estudi dels diferents procediments i tràmits de l’àrea de Secretaria, amb les subàrees de Personal, Contractació i altres de transversals. Igualment, es van definir alguns tràmits específics en la plataforma electrònica de gestió d’expedients i es van normalitzar algunes sol·licituds.

La segona fase, a la que s’ha incorporat aquest nou becari, vol ser una fase molt més pràctica, de definició concreta i publicació de tràmits en la seu electrònica cara a la ciutadania, que permeta avançar cada departament en la implantació de procediments totalment electrònics amb l’ajuda del departament de Modernització.

En paraules del regidor de Modernització, Joan Alonso, «la gran càrrega de treball que significa la implementació real de l’Administració Electrònica en els Ajuntaments no seria possible sense les ajudes que, en aquest cas, amb un projecte de Beca de Postgrau, posa a disposició de les administracions locals la Diputació de València, pel què valorem molt positivament la iniciativa, tant del projecte inicial com de la possibilitat de pròrroga».