Font: www.godella.es

El poble de Godella celebrarà el Dia de l’arbre amb dos cites que pretenen «conscienciar i integral a la societat amb la política forestal de la Comunitat Valenciana per tal d’assegurar el manteniment i la recuperació d’espècies singulars i la formació i manteniment dels ecosistemes específics», com així ho ha explicat l’alcaldessa i regidora d’Agricultura, Eva Sanchis.

Gràcies al subministrament de plantons de diferents espècies forestals per part de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, es realitzaran les activitats següents:

Primerament, el dissabte 27 de gener, al mercat de venda directa ubicat a la plaça de l’Ermita es repartiran, entre les 11:30 i les 14 h, plantons d’arbres i arbustos a tot el públic assistent. Després, el dimecres 31, en horari de 9 a 14 h es realitzarà la plantació dels plantons en diferents parcs i jardins del municipi per part de les escoles, instituts i associacions que ho sol·liciten. La sol·licitud s’haurà de realitzar abans del dia 26 de gener als correus: [email protected] i [email protected].