Font: www.godella.es

Durant els darrers mesos s’han executat obres de millora del drenatge de l’aigua a distints punts de Godella. El regidor d’Obres, Fernando Oliveros, ha informat que s’han canviat els diàmetres de les canonades i les boques d’aigua a la plaça Comunitat i els carrers Sant Bertomeu i Vila Blanca.

Aquestes actuacions s’han realitzat amb fons del pla P.P.O.S. concedits per la Diputació Valenciana a l’Ajuntament de Godella durant l’any 2016.

D’altra banda, per a 2018, gràcies a la concessió dels PIFS (Fons per a Inversions Financeres Sostenibles), està prevista la remodelació del sistema de reg dels jardins de la avinguda Pesset Aleixandre i l’ampliació del reg del parc de la Devesa.

Amb aquesta dotació, a més de cobrir les necessitats hídriques del jardins, es pretén reforçar les mateixes i previndre els atacs per plagues causades per l’extrema sequera, com som la processionària i el tomicus en pins.

Amb la  instal·lació de nous programadors i canonades es tractarà de fer un ús més eficient de l’aigua. Tanmateix, s’aprofitarà per a replantar amb noves espècies la pujada de l’Ermita i augmentar la massa verda del terraplens i parterres amb espècies autòctones, resistents i resilents a la falta d’aigua.