Font: www.godella.es

El proper dimarts, 13 de febrer, tindrà lloc a les 19:30 h al saló de plens de l’Ajuntament de Godella la reunió del Consell Sectorial d’Urbanisme i Medi Ambient (CUMA) en que es parlarà sobre la resolució del Programa d’Actuació Integrada (PAI) del sector 31-32.

Cal recordar que a la sessió plenària del mes de gener es va aprovar declarar la caducitat de l’esmentat PAI. D’aquesta manera, es va resoldre l’adjudicació de la condició d’agent urbanitzador efectuada a la mercantil Cañada de Trilles, com a conseqüència de l’incompliment per part d’esta societat de l’execució de les obres d’urbanització en els terminis establerts.

«La caducitat del PAI és responsabilitat exclusiva de l’inactivitat de l’agent urbanitzador», va explicar l’alcaldessa de Godella i regidora d’Urbanisme, Eva Sanchis. «Aquesta caducitat no comporta el canvi de qualificació del sòl, i el grup de govern te previst iniciar conversacions amb la propietat per tal de resoldre el futur d’estos terrenys amb una urbanització més sostenible i actualitzada a les normatives mediambientals i d’edificació actuals», va afegir.

A la sessió del CUMA del proper dimarts també es parlarà sobre l’ordenança de protecció de l’arbratge i s’oferirà informació sobre l’expedient de contractació de serveis de redacció del plà director d’usos del parc de la Devesa.