Font: www.godella.es

El proper dimecres, 28 de febrer, tindrà lloc a les 19:30 h un ple extraordinari a l’Ajuntament de Godella, al qual  s’aprovarà la liquidació de l’exercici pressupostari de 2017.

En l’àrea econòmica, també es donarà compte de la morositat i PMP del quart trimestre de 2017, es justificarà l’assignació econòmica als grups polítics en l’exercici de 2017, i s’aprovarà l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits 2/2018.

També es parlarà sobre modificacions puntuals del PGOU en l’àrea d’Urbanisme i Medi Ambient; i sobre el protocol d’assetjament en l’àmbit de l’Ocupació i el Desenvolupament Local.

Per últim, es presentaran quatre mocions. El grup Canviem Entre Tots demanarà que l’Ajuntament de Godella recolze la vaga feminista del proper 8 de març. Compromís presentarà una moció sobre la Declaració Institucional. El PSOE parlarà sobre el sistema públic de pensions amb major capacitat de redistribució i reducció de les desigualtats. I, per últim, el grup de Govern proposarà commemorar el 8 de març com a Dia de la Dona i promoure esdeveniments dirigits a reforçar el principi d’igualtat entre homes i dones.