Cinc alumnes del col·legi Sant Bertomeu guanyen un premi nacional d’innovació

Font: www.godella.es

El projecte de les alumnes Aitana Benavent, Ana Besa, Nerea García, Luna Herrera i Ana Lloréns, del col·legi Sant Bertomeu de Godella, fou un dels guanyadors el darrer cap de setmana a la trobada “Talentum Youth Conference 2018”, que es va celebrar al centre cultural Caixa Fórum de Madrid. En total, més de 200 joves de 17 ciutats espanyoles van participar presentant 35 propostes que defensaven projectes amb el lema “comunitats, serveis i productes sostenibles”.

La proposta de les estudiants de Godella consistia en un treball de recerca que ideava una aplicació informàtica que optimitza els aparcaments de cotxes en garatges particulars, és a dir, es tracta de posar en contacte a propietaris de places de garatge amb aquelles persones que necessiten aparcament en hores determinades.

El projecte va ser valorat molt positivament pel jurat perquè complia un dels paràmetres més importants del concurs, que era el de la innovació en l’economia col·laborativa. Aquestes alumnes, que eren les més joves del certamen, recolliren el premi acompanyades de la seua professora Aurora Córcoles, i s’uniran als altres dos equips guanyadors per a representar a Espanya en la trobada internacional de Talentum Youth que tindrà lloc en Oporto en el mes de juliol.

A més, tindran l’oportunitat de comptar amb l’assessorament d’un mentor a càrrec de Secot per a dur a terme la seua proposta, i estaran en la trobada “Unleash de joves més influents en la innovació”, que està patrocinada per Pangea Official.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *