Ple extraordinari urgent per aprovar el finançament de sentències amb càrrec al FIE

font www.godella.es

Dimarts 13 de març, tindrà lloc a les 18:00 h a l’Ajuntament de Godella, una sessió extraordinària i urgent del ple de la corporació per aprovar la concertació de l’operació de crèdit a llarg termini per al finançament de sentències judicials fermes amb càrrec al Fons d’Impuls Econòmic (FIE).

L’Ajuntament de Godella, mitjançant acord plenari, va sol·licitar el 24 de juliol de 2017 l’adhesió al Fons d’Impuls Econòmic, que fou concedida pel Ministeri d’Hisenda i Funció Pública el 31 de gener de 2018 per l’import total de les necessitats a cobrir per sentències judicials fermes: 8.695.714,29 euros.

Hui mateix, dilluns 12 de març, s’han emès informes de Tresoreria, Intervenció i Secretaria, per ser necessària majoria absoluta en virtut de l’article 47.2.l de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases de Règim local.

A la vista de la qual cosa, s’eleva al ple l’esmentada proposta d’acord amb caràcter urgent, donada la brevetat dels terminis, i considerant que després de l’acord plenari ha de formalitzar-se l’operació amb l’entitat financera i remetre’s al Ministeri, tot açò en el breu termini concedit de pròrroga que finalitza aquesta mateixa setmana.

 

Arxivat en: Alcaldia, Godella, Participació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *