Font: www.godella.es

Del dilluns 26 al dimecres 28 de març tindrà lloc al conservatori de música Pintor Pinazo de Godella tot un seguit d’activitats, tallers, conferències i concerts que complementen la formació de l’alumnat.

Es tracta de la Setmana Cultural que, com va destacar la regidora d’Educació, Teresa Bueso, «és una magnífica oportunitat perquè totes i tots puguem conèixer de primera mà el gran treball que es realitza al conservatori a nivell formatiu. A més, per a l’alumnat suposa una motivació extra el fet de poder continuar aprenent música de la mà d’artistes reconeguts que vindran a impartir les xarrades».

La programació per a aquesta setmana començarà el dilluns 26 a les 17:00 h amb un taller de conscienciació corporal impartit per Noelia Belmonte Naya. Després, a les 19:30 h, hi haurà una xarrada i un concert a càrrec de Mariza Esparza i Ramón Cases.

El dimarts, a partir de les 17:00 h, Jaume Dairon Muñoz Ruiz parlarà sobre les apps per a músics. A les 19:30 h, la xarrada i el concert seran a càrrec de Josep Lluis Granell.

Per últim, el dimecres 28 tindrà lloc a les 15:30 h un concert de cambra al col·legi Cervantes. A les 17:00 h, Daniel Torres Beltrán impartirà un taller de soundpainting, i a les 19:30 h es celebrarà el concert de clausura a Vila Eugènia.