Font: www.godella.es

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Godella prepara una nova edició del Gothejazz, que tindrà lloc entre el 21 i el 24 de juny al centre d’art Vila Eugènia.

 

Trio Brown obriran el festival el dijous 21 a les 22:30 h. A eixa mateixa hora actuaran Nina Dinamita & The Swing Milician el divendres, i Rachel Therrien el dissabte.

 

El diumenge de matí, a les 12:00 h, Sedajazz oferirà un espectacle d’espai infantil, que torna a ser una aposta després de la magnífica acollida que tingué l’any passat. I, per últim, la Big Band del Casino Musical posarà el punt i final el diumenge a les 20:00 h.

 

La responsable de l’àrea, Tatiana Prades, ha destacat que «enguany tindran un protagonisme especial les dones, amb figures com la solista Rachel Therrien o el grup Nina Dinamita, integrant exclusivament per dones».

 

«També en aquesta edició hem volgut confeccionar un cartell més local, amb artistes del nostre territori que actuen en festivals internacionals i que teníem ganes de poder gaudir de la seua música a Godella», ha afegit.

 

Pel que fa al disseny del cartell, obra d’Emilio Martí, la regidora ha destacat que «sempre busquem artistes joves emergents, i en aquesta ocasió tenim una obra distinta a les anteriors, amb més colorit i amb una dona com a protagonista». «Esperem tornar a omplir Vila Eugènia», diu Prades.