Font: www.godella.es

La Jove Companyia de Dansa Gerard Collins, resident al teatre Capitolio de Godella, estrenarà el proper diumenge 27 de maig a les 19:00 h la seua nova producció, ‘Improvement part II’, baix la direcció de Mamen García.

 

En aquesta estrena podrem gaudir de quatre propostes coreogràfiques creades per cinc professionals i interpretades per onze joves integrants de la companyia. Les peces que es representaran són ‘Anatomía del querer’ (de Carmela García), ‘Manada’ (d’Eduardo Zúñiga), ‘Movo’ (de Kiko López), i ‘Jaque-Crown’ (de Mamen García, amb la col·laboració creativa de Feliu Torrents).

 

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada al centre cultural Xicranda, de dilluns a divendres de 9 a 21 h, o en la taquilla del teatre el mateix dia de l’actuació. Podeu trobar més informació sobre l’espectacle i la companyia a http://www.gerardcollins.es/

 

Sinopsis

Allò que es veu és assolible… allò que s’imagina és desafiador… allò que s’obté és edificant. En aquest camí hem transitat quatre visions que s’han aconseguit de cinc creadors imaginatius que ens han desafiat, obtenint un resultat que ha edificat un món de possibilitats, registres, sensacions i experiències que solament desitgen mostrar-se per a contagiar inquietuds pròpies i alienes en un intent de diluir els límits per a aconseguir el que tenim per davant.

 

Fitxa de l’espectacle

Durada: 60 minuts.

Gènere: espectacle multidisciplinari (dansa i vídeo projecció).

Públic: tots els públics.