L’Ajuntament de Godella firma un conveni de col·laboració amb la Federació de Bàsquet i acollirà els Programes de Tecnificació 2014/2015

La Federació de Bàsquet de la CV (FBCV) i l’Ajuntament de Godella han signat un conveni de col·laboració pel qual el Pavelló municipal serà una de les seus del Programa de Tecnificació 2014/2015.

L’ alcaldessa, Eva Sanchis i el president de la FBCV, Salvador Fabregat, han formalitzat l’acord acompanyat pel regidor d’esports, Paco Aràndiga.

Amb este acord s’amplia la col·laboració que últimament s’està mantenint des de l’Ajuntament amb la FBCV, amb activitats com les Finals de la Lliga Valenciana 2014 o les Jornades de Detecció de Minibasquet.

Al Pavelló entrenaran els joves talents de bàsquet de categoria benjamí fins el mes de maig. Este diumenge, 18 de gener se celebraran les Jornades de Detecció, a les quals hi ha inscrits molts xiquets. Els seleccionats pels tècnics de la FBCV entraran a formar part del Programa de Tecnificació que s’impartirà a les seus del Pavelló.

Arxivat en: Alcaldia, Bàsquet, ESPORTS, Esports, Godella, INFORMACIÓ, NotíciesGodella, Regidoria d'Esports, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *