Xarrada-col·loqui : La huerta auto-organizada, presente y futuro, amb Beatriz  Giobellina, autora de La defensa del suelo agrícola de calidad como recurso finito y  estratégico para la sustentabilidad global y local y la soberanía alimentaria.

Hola a tot/es. Des d’Horta Viva Sense Autovia, ens convidem a la xarrada-col·loqui sobre l’anàlisi d’oportunitats de defensa de l’horta proposat per Beatriz Giobellina en la seua tesi doctoral(*). La primera part de la xarrada serà sobre els postulats teòrics del tema de la sustentabilitat/sostenibilitat que estan en la base de la història de l’Horta, i, per tant, del seu futur (18-19h) i en la segona (19.15-21) podreu conèixer alguns resultats concret del diagnòstic i de les oportunitats que s’obrin per a l’acció ciutadana en relació a l’Horta, la salut pública i el model alimentari actual, amb preguntes del públic al final.


(*)La defensa del suelo agrícola de calidad como recurso finito y estratégico para la sustentabilidad global y local y la soberanía alimentaria. El caso de la Huerta del gran Valencia”, UPV
Ponente: Beatriz Giobellina