_________________________________________

Hola, soc Eva Sanchis i Bargues, candidata a Alcaldessa de Godella pel Bloc: Coalició Compromís.

La gent del Bloc som gent com tu, gent que coneix les necessitats del nostre poble perquè ja fa temps que treballem per Godella des de les diferents entitats socials, culturals i esportives.

Tenim un projecte per a Godella, som conscients de la manca d’habitatges per a joves, de llocs de treball per a les persones aturades, dels problemes del trànsit i de l’aparcament, així com de la necessitat de millorar els canals de comunicació d’informació amb la població

El nostre projecte s’ha fet després d’escoltar als veïns i veïnes de Godella i es basarà en l’eficàcia en la gestió dels recursos públics, en la participació ciutadana i en la protecció del patrimoni i del medi ambient.

Tenim un compromís amb tu, un compromís per omplir de vida el poble, amb una programació estable que compte amb els artistes i les entitats locals. Un compromís amb l’ocupació, que passa per fomentar l’economia productiva de Godella, principalment el comerç i el sector serveis, així com la creació de llocs de treball en l’educació, l’atenció als majors i als dependents.

Som gent preparada, gent com tu, que s’alça cada dia per a treballar i que estem en política per prestar un servei al nostre poble. El nostre programa pretén atendre les necessitats reals de la població.

Per això et demane el vot pel Bloc-Iniciativa-Verds: Coalició Compromís, tant a Godella com a les Corts Valencianes