Nou curs d’iniciació a l’escalada esportiva

Després de l’èxit aconseguit en els cursos d’iniciació a l’escalada esportiva que es van realitzar a Godella el passat any, un total de quatre, la Regidoria d’Esports torna a engegar aquesta iniciativa esportiva, oberta al públic en general però solament recomanada per als més agosarats.

De nou, es duran a terme quatre sessions de dues hores al rocòdrom del Poliesportiu de Godella els dies 4, 6, 11 i 13 de febrer. A més, com en edicions anteriors, s’ofereix una pràctica opcional a la muntanya els dies 15 i 16 de febrer. L’activitat té un cost de 25 euros i les persones interessades han d’inscriure’s directament al Poliesportiu de Godella (telèfon de contacte 963 643 006).

Arxivat en: Esports, Regidoria d'Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *