Josep Manel Sanfelix dimiteix per deixar pas a Eva Sanchis

En acompliment del pacte de govern, l’actual alcalde Josep Manel Sanfélix (EUPV) ha presentat la seua renúncia, a un any vista del final de la legislatura, per deixar pas a la candidata de BLOC-Comrpomís: Eva Sanchis. Amb paraules emocionades s’ha despedit dels regidors presents i ha anunciat la seua tornada a l’escola on exerceix de mestre. L’acte de votació i presa de posició de la nova alcaldessa, tindrà lloc el proper divendres 4 de juliol, en el saló d’actes de Villa Eugenia i comptarà amb la presència de càrrecs públics i dirigents de la Coalició Compromís i per suposat, de tots aquells veïns i veïnes de Godella que desitgen assistir.

Arxivat en: Compromís, General, Plenaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *