L’Ajuntament de Godella elevarà al Ple la proposta de modificació de l’Ordenança fiscal reguladora de les exempcions i bonificacions de les taxes del servei d’autobús municipal amb la finalitat d’«agilitzar-ne i simplificar-ne la tramitació en benefici dels usuaris».

 

Les persones beneficiàries d’aquestes condicions seran les persones aturades i els fills corresponents que convisquen en la unitat familiar i residisquen en el mateix domicili, l’alumnat de plans educatius reglats i de l’Escola de Persones Adultes de Godella, les persones jubilades i discapacitades i les famílies monoparentals i nombroses. Totes elles quedaran exemptes de pagar la taxa, excepte les famílies nombroses, que tindran una reducció del 50 % en la modalitat de pagament que trien.

La documentació que és necessari acreditar, en cada cas, per a beneficiar-se d’aquesta mesura, s’especifica en el document adjunt que trobareu en l’enllaç de més avall.

Fulla informativa: http://www.godella.es/va/sites/godella.portalesmunicipales.es/files/NOTA%20INFORMATIVA%20-%20%20AUTOBU%CC%81S%20MUNICIPAL.pdf

Text extret de la pàgina web de l’Ajuntament. (http://www.godella.es/va/content/les-taxes-de-lautobus-tindran-exempcions-i-bonificacions-diversos-sectors-de-la-poblacio)